Weekly Photo Challenge: Threshold

 

 

contribution for this challenge

Advertisements

14 responses to “Weekly Photo Challenge: Threshold

  1. Pingback: Weekly Photo Challenge: THRESHOLD | The Adventures of Iñigo Boy

  2. Pingback: Weekly Photo Challenge: Threshold (Me) | What's (in) the picture?

  3. Pingback: Weekly Photo Challenge: Threshold | Nola Roots, Texas Heart

  4. Pingback: Weekly Photo Challenge: Threshold | Through the Eye of Bastet

  5. cakep fotonya 🙂

  6. Pingback: Weekly Photo Challenge: Threshold | Bark Time = everything and nothing

  7. Bu Seno, trims byk sdh add jadi temanan utk blog poto ku yaa, wah berarti ada error sinyal wkt aku add Bu Seno jadi teman, baru ngeh wkt lihat acatar Bu Seno di photo. Anyway bus way daku senang follow blog Bu Seno jadi post Bu Seno otomatis dia masuk ke blogku, dan daku bisa kunjung hihihihi. Salam hangat yaa Bu Seno

    • Oh jadi ini blog khusus untuk foto aja Tho Mbak Della ? hihi kalo aku masih di satuin, bingung maintain blog banyak. cukup di pisahin yg foto2 di kelompok foto challenge aja deh, yg galeri ya foto2 narsis mestinya , tp belm sempet hehee…
      Sa;lam hangat juga buat Mbak Della 🙂

  8. Eh jadi lupa utk komentar photo WPC di atas, koleksi photonya jempol, lagi ngiri nih lihat ada musem wayang, wah kepingin mampir. 😀

  9. Pingback: Weekly Photo Challenge: Threshold – 2 | Through the Eye of Bastet

  10. So cool ,are you a photographer??
    I wish I can learn photography someday ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s